RAKENTAMINEN

Kiveä on käytetty rakentamisessa jo ammoisista ajoista lähtien. Tänäkin päivänä voimme ihailla mahtavia kivirakentamisen kohteita ympäri maailmaa kuten Egyptin pyramidit, roomalaisten akveduktit ja vakuutusyhtiö Pohjolan liiketalo Helsingissä.

Oli työ sitten pieni kivinen yksityiskohta tai suurempi kokonaisuus, rakennan sen yhtä suurella intohimolla ja ammattitaidolla. Käytettiin kohteessa luonnonkiveä, betonikiveä, puuta, metallia tai muita rakennusmateriaaleja tai niiden yhdistelmiä, toteutan niihin rakentavat ratkaisut.

Yksityiskohdilla on väliä. Vaikka rakentaminen on usein iso kokonaisuus, siihen liittyvillä detaljeilla on suuri vaikutus kokonaisvaikutelmaan. Sen takia ne ovat toteutettava harkiten ja huolella.

Näkymättömien rakenteiden merkitys. Pihakiveyksessä pinnat ja yksityiskohdat ovat näkyvää osaa. Kuitenkin pinnan alla on paljon työtä ja rakenteita, jotka vaikuttavat kestävyyteen, käyttöön ja moneen muuhun asiaan. Näkymättömät osat ja elementit toteutan yhtä huolella kuin näkyvät pinnat ja detaljit.

Esimerkkejä rakentamisesta: (Kuvaa klikkaamalla avautuu lisätietoja)

Esimerkkejä rakentamisesta:
(Kuvaa klikkaamalla avautuu lisätietoja)